Tässä on vuoden 2013 suosituin matkakohde – olisitko arvannut?

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on myös suomalaisten suosikkikohde. Monet matkailijat palaavat Thaimaahan vuodesta toiseen, ja nyt maan pääkaupunki on listattu tämän vuoden suosituimmaksi turistikohteeksi maailmassa.

Alkuvuoden kävijämäärä on nyt ylittänyt Bangkokissa peräti 16 miljoonan kävijän rajapyykin. Luottokorttijätti Mastercard toteutti alkuvuoden tilastojen perusteella tutkimuksen, jonka mukaan Bangkok pitää hallussaan tämän vuoden suosituimman matkakohteen titteliä.

Kaupunkiin on matkannut ensimmäisen vuosipuoliskon aikana jo 15,98 miljoonaa turistia, joten mikäli mielii kauas turistirysistä, kannattaa varmasti suunnata lomamatkansa jonnekin muualle.

Bangkokin kävijämäärä on kasvanut kahdesta edellisvuodesta peräti 18 prosentilla. Toisena listalla komeilee Iso-Britannian pääkaupunki Lontoo 15.96 miljoonalla kaupunkimatkaajalla, ja kolmantena Pariisi. Kymmenen suosituimman matkakohteen joukkoon pääsivät Daily Mailin mukaan myös Istanbul, Dubai, Kuala Lumpur, Hong Kong ja Barcelona.