Lauren Pope on kesäkauden silikonikuningatar – pääsi jo hyvään alkuun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuluneen talven aikana kovaa nousua viihdemaailmassa tehnyt DJ-kaunotar Lauren Pope tähdittää parhaillaan The Only Way Is Essex -realityohjelmaa. Tähti on viettänyt viime hetket sarjan kuvauksissa Marbellassa.

29-vuotias Lauren Pope ehti reissun aikana jo päätyä hammaslääkäriin hätävisiitille rankan bileyön jälkeen. Seuraavana päivänä tähti oli kuitenkin jo tolpillaan ja nyt hänet on ikuistettu seksikkäisiin bikinikuviin uima-altaalla. Metallinsävyiset bikinit tuovat esille julkkiksen muodot, jotka eivät ole tainneet luomua nähdäkään.

Brittiläinen Lauren Pope kauhistui taannoin, kun hän kuuli rintojensa täytteenä olevan vaaralliset ranskalaiset PIP-silikonipussit. Hän poistatti implantit ja kasvatti sittemmin poveaan DD-kuppikokoon. Vuonna 2007 Nuts-lehti nimesi Lauren Popen maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.