Nettikiusaajat iskivät One Direction -komistukseen – äiti tylytti pahikset

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilais-irlantilainen One Direction on saavuttanut muutaman vuoden kuluessa maailman suosituimman poikabändin aseman. Yhtyeen tummahiuksinen komistus Zayn Malik joutui taannoin nettikiusaajien huomion kohteeksi.

Ei kuitenkaan hätää, sillä apu on lähellä. Nyt tähden äiti Tricia Malik on liittynyt Twitter-palveluun voidakseen suojella muslimitaustaista poikaansa pilkantekijöiltä. 41-vuotias äiti otti heti hampaisiinsa inhottavia kommentteja julkaisseet henkilöt.

– Toivottavasti olet tyytyväinen, että Zayn huomasi twiittisi! Et voi edes tietää, miten se pahoitti hänen mielensä, senkin psykopaatti, kirjoitti Tricia Malik palvelussa eräälle kiusaajalle.

Julkkistähden mamma kertoi myös myöhemmin poikansa 39.000 Twitter-seuraajalle, että hän oli käskenyt lastaan olemaan välittämättä kiusaamisesta. Hän myös kehui tähteä vahvaksi pojaksi.

One Direction -yhtye perustettiin vuonna 2010 Britannian X Factor -laulukilpailussa. Popparit yrittivät ensin menestyä kilpailussa sooloartisteita, mutta viihdemoguli Simon Cowell kokosi pojat yhteen ja loi heistä menestyneen bändin. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, Up All Night ja Take Me Home. Jälkimmäisen menestys on ollut huikea, sillä sitä myytiin Yhdysvalloissa ensimmäisen viikon aikana yli miljoona kappaletta. He julkaisivat äskettäin toisen albuminsa Kiss You -singlen musiikkivideon YouTube-palvelussa.