Amanda Bynesin asianajaja: ”Hän on aivan kunnossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa erikoisten tempaustensa vuoksi. Taannoin hän esimerkiksi haukkui poptähti Rihannaa Twitter-viesteissään. Tähti kertoi Chris Brownin lyöneen Rihannaa, koska tämä ei ole tarpeeksi kaunis.

Amanda Bynes on myös joutunut tekemisiin oikeuden kanssa, sillä häntä epäillään huumeiden käytöstä. Näyttelijä väitti lisäksi häntä pidättäneen poliisin käyttäneen häntä hyväkseen seksuaalisesti. Ex-teinitähden outo käytös on saanut useat epäilemään, että hän on henkisesti epävakaa. Amanda Bynesin asianajaja ei kuitenkaan näe näyttelijän käytöksessä mitään erikoista.

– Mielestäni Amanda on aivan kunnossa. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia hänen kanssaan. Hän on hyvä asiakas, asianajaja Richard Hutton kommentoi People-lehdelle.

– Ymmärtääkseni ei ole olemassa paljonkaan todisteita, jotka puoltaisivat syytöksiä. Huumeista ei ole fyysisiä todisteita. Ymmärtääkseni ei ole marihuanaa, ei ole piippua, Hutton kertoi.

Amanda kiisti haukkuneensa Rihanna internetissä, mutta aloitti pian uudelleen tähden sivaltamisen. Amanda muun muassa ihmetteli seuraavissa Twitter-viesteissään, minkä takia hänen tupakanpolttoaan pidetään huumeongelmana, kun Rihanna voi polttaa mielensä mukaan marihuanaa. Hän myös julisti kirjoituksessaan, ettei tarvitse vieroitushoitoa, koska ei käytä lainkaan huumeita tai alkoholia. Hän on omien sanojensa mukaan nautintoaineille allerginen.