Tässäkö maailman seksikkäin DJ-kaunotar? Avasi bikinikauden näyttävästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuluneen talven aikana kovaa nousua viihdemaailmassa tehnyt DJ-kaunotar Lauren Pope tähdittää parhaillaan The Only Way Is Essex -realityohjelmaa. Taannoin tähti nähtiin kuvissa, joissa hän esitteli silikonirintojaan metallinsävyisissä bikineissä.

Nyt bikinikauteen valmistautuva kaunotar tarjoilee silmänruokaa Instagram-kuvissaan. Lauren Pope poseeraa peilin kautta ottamansa bikinikuvassa, jossa hän valittelee kotimaansa kylmyyttä. Toisessa DJ-kaunotar nähdään puolestaan ottamassa aurinkoa pinkeissä bikineissä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Brittiläinen Lauren Pope kauhistui taannoin, kun hän kuuli rintojensa täytteenä olevan vaaralliset ranskalaiset PIP-silikonipussit. Hän poistatti implantit ja kasvatti sittemmin poveaan DD-kuppikokoon. Vuonna 2007 Nuts-lehti nimesi Lauren Popen maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.