Mies kauppaa aikakonetta netissä – 800 eurolla vuoteen 3017

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetin osto- ja myyntipalstoilla nähdään joskus perin kummallista kauppatavaraa. Hauskimmat tuotteet päätyvät nopeasti nettikäyttäjien vitsin aihioiksi, kun ilmoitukset leviävät esimerkiksi sosiaalisen median kautta ympäri maailmaa.

Yhdysvalloissa ylläpidettävä Craigslist on yksi maailman suurimmista osto- ja myyntipalstoista. Nyt Floridan alueella ilmoitetaan myytäväksi ehtaa kotikutoista aikakonetta. Hurjasti tavallista polkupyörää muistuttava koje lähtee uuden omistajan haltuun tuhannella dollarilla, eli vajaalla 800 eurolla.

Koneen kerrotaan vievän käyttäjänsä tulevaisuuteen. Sen rakentaja on ilmoituksen mukaan käynyt tarkastamassa vuoden 3017 tilanteen, ja järkyttyi suunnattomasti näkemästään. Koska hänellä ei riitä taitoa ja kestävyyttä tulevaisuuden paholaisen kukistamiseen, tahtoo hän myydä laitteen jollekin vahvemmalle henkilölle. Myyjä muistuttaa, että ostajan täytyy osata ajaa polkupyörällä.