Pariskunta erosi – kuva tallentui Google Street Viewiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurimman hakukoneyhtiön Google Maps lienee nykyisin maailman ylivoimaisesti suosituin karttapalvelu. Muutama vuosi sitten yhtiö julkaisi myös Google Street View -palvelun, jossa käyttäjät voivat katsella maisemia katutasolta.

Kuva: Google Street View
Kuva: Google Street View

Suomessa ja muualla maailmassa karttaohjelmiston kuviin päätyi runsaasti erikoisia näkyjä, kuten alastomia ihmisiä ja jopa rikoksia. Nyt Yhdysvalloista on löydetty palveluun ikuistettu kuva, jossa nainen keräilee tavaroitaan kadun varresta.

Eräs kuvan Redditiin jakanut redditor tietää, että kyseessä on hänen ystävänsä entinen seurustelukumppani, joka sai näyttävät lähtöpassit kotoa pariskunnan erotessa. Internetissä kulovalkean tavoin leviävä otos muistuttaa naisen nolosta elämäntilanteesta ikuisesti.