Philip Seymour Hoffman myönsi huumekoukun – turvautui vieroitukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Philip Seymor Hoffman nousi suuren yleisön tietoisuuteen elokuvista Naisen tuoksu ja Boogie Nights. Vuonna 2005 tähti voitti muun muassa Oscar ja Golden Globe -palkinnot arvostetusta roolistaan tositapahtumiin perustuvassa Capote-elokuvassa.

Nyt 45-vuotias näyttelijä on paljastanut viettäneensä taannoin varsin synkän kauden elämässään. Philip Seymor Hoffman kirjautui taannoin vieroitushoitoon 10 päivän ajaksi. Tähti hakeutui itse hoitoon heroiinin käytön seurauksena.

Philip Seymor Hoffman on menneisyydessään kärsinyt huumeongelmasta, mutta onnistui lopettamaan päihteiden käytön 23 vuodeksi. Riippuvaisuus kuitenkin palasi tähdelle määrättyjen reseptilääkkeiden myötä noin vuosi sitten, ja kulminoitui lopulta heroiinin käyttöön.

Näyttelijä kiittää perhettä ja ystäviään tuesta ja avun tarjoamisesta. Hoffmanin kerrotaan voivan jo paremmin. TMZ-verkkosivuston mukaan hän on parhaillaan Euroopassa kuvaamassa uutta elokuvaa.