Seksileluja, timantteja ja setelitukkoja – unohtaisitko nämä asiat lentokentälle?

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jo pelkän sateenvarjon unohtaminen aamun ruuhkabussiin sapettaa viimeistään siinä vaiheessa, kun iltapäivän kotimatkalla kastuu sateesta litimäräksi. Entäpä sitten, jos unohtaa vaikkapa suuren summan rahaa tai muuta arvokasta?

London City -lentokenttä paljastaa Daily Mailille, että ihmiset unohtelevat lentokentille mitä kummallisimpia asioita. Lontoon kentältä on muun muassa löydetty pussukallinen timantteja, valmiiksi allekirjoitettu shekkivihko ja 50.000 puntaa, eli 59.000 euroa käteistä.

Lisäksi matkustajat ovat unohtaneet seksileluja, merkkikelloja, tekohampaita ja jopa lasisilmän julkkisten ja liikemiesten suosimalle lentokentälle.

Uskomattoman kuuloiset unohdukset ovat lentohenkilökunnan arkipäivää, ja onpahan kentältä löydetty peräti Olympia-mitali, joka kuitenkin myöhemmin löysi omistajalleen takaisin. Yleisimmin ihmiset unohtelevat vaatekappaleitaan ja puhelimiaan. Myös auton avaimet, kannettavat tietokoneet ja kengät jäävät usein matkustajien kyydistä.