Kuolleen povipommin tyttärelle jättikorvaukset!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viisi vuotta sitten traagisesti menehtynyt povipommi Anna Nicole Smith oli eläessään yksi 1990-luvun seuratuimmista kohujulkkiksista. Playboy-lehden sivuilta uransa aloittanut neito tähditti aikoinaan muun muassa omaa realityohjelmaa.

Anna Nicole Smithin perikunta on käynyt vuosikausien ajan oikeustaistelua Smithin vuonna 1995 kuolleen öljypohatta-aviomiehen omaisuudesta. Korkein oikeus päätti vuosia sitten, ettei Annan perikunta saisi senttiäkään J. Howard Marshallin omaisuudesta, jonka suuruuden arvioidaan olevan 500 miljoonan ja miljardin dollarin välillä.

Nyt kalifornialainen tuomari on kuitenkin päättänyt, että Howard Marshallin perikunnan lakimiehet käyttivät oikeusjutussa vilpillisiä keinoja, kuten tärkeiden asiakirjojen piilottelemista. Tästä johtuen Anna Nicole Smithin kuusivuotiaalle Dannielynn-tyttärelle luvataan suurta korvaussummaa, joka saattaa TMZ-verkkosivuston mukaan nousta jopa 49 miljoonaan dollariin, eli noin 37,7 miljoonaan euroon.

Anna Nicole Smithin Bahamalla sijaitsevasta kodista löydettiin poliisitutkimuksissa yhteensä peräti 44 eri lääkettä. Smith nousi aikoinaan julkisuuteen valokuvamallina työskennellessään, ja hänen avioliittonsa yli 60 vuotiaan miljonäärin kanssa herätti paljon huomiota. Miljonäärin kuoleman jälkeen käynnistyivät oikeustaistelut miehen omaisuudesta.