Ohhoh, naisrokkari ei ole nähnyt lastaan vuosiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain Kurt Cobainin leskivaimon Courtney Loven puolustaneen Amanda Bynesiä, joka puolestaan kiitti Lovea haukkumalla rokkarilesken maailman rumimmaksi naiseksi. Vaikka Love puolustaa muita nuoria neitokaisia, ei hän ole nähnyt omaa tytärtään kolmeen vuoteen.

Kurt Cobainin ja Courtney Loven tytär, Frances Bean Cobain. 20-vuotias rokkimimmi kutsui Kardashianien klaanin nuorimpiin kuuluvaa Kendall Jenneriä itseään täynnä olevaksi idiootiksi. Cobainin jälkeläisen elämä ei nimittäin ole ollut silkkaa ruusuilla tanssimista hänen vanhempiensa julkkistaustoista huolimatta.

Moniongelmainen Courtney Love ei ole esimerkiksi nähnyt häntä kolmeen vuoteen, kun Frances muutti Kurt Cobainin siskon ja äidin luokse. Rokkarileski puolestaan kertoi US Radion The Howard Stern Showssa, että hän ja tyttärensä ovat aloittaneet suhteen uudelleenrakentamisen internetin välityksellä, ja tulevat hyvin toimeen ainakin virtuaalisesti.

Courtney Love yllätti vuosi sitten noustuaan hetkellisesti takaisin lavoille yhdessä Hole-yhtyeensä kanssa. Homssuisesta rokkarityylistään tunnettu nainen on paljastanut tekevänsä pienen Yhdysvaltojen itärannikkoa kiertävän musiikkiturneen sooloartistina. Kiertueella on osittain mukana myös Liza Thornin tähdittämä Starred-yhtye, tosin vielä ei tiedetä ketä muusikoita Loven kokoonpanossa nähdään.

Courtney Love on perustanut kaksi muutakin bändiä ennen tunnetuinta Hole-yhtyettään. Ensimmäisten kokoonpanojen musiikilliset urat päättyivät tosin erimielisyyksien johdosta jo ennen varsinaisia levytyksiä. Cobainin ja Loven tytär Frances on nykyisin upporikas miljoonaperijä. Taannoin Courtney Love väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita. Myöhemmin hänen väitettiin toimivan julkkistähti Lindsay Lohanin vieroitushoitajana.