Naisrokkari etsi basistia netti-ilmoituksella – vain yksi vastasi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kurt Cobainin leskivaimo Courtney Love yllätti vuosi sitten noustuaan hetkellisesti takaisin lavoille yhdessä Hole-yhtyeensä kanssa. Homssuisesta rokkarityylistään tunnettu nainen suunnittelee palaavansa taas keikkailun pariin, mutta hänen bändiprojektinsa ei ole oikein saanut tuulta alleen.

Yhdysvaltojen itärannikolle kiertuettaan suunnitteleva Love etsi yhtyeelleen basistia kuuluisan Craigslistin kautta.

Bust-lehdelle antamassaan haastattelussa Love kertoi, että hän oli saanut ilmoitukseensa vain yhden vastauksen. Nainen arvelei, että naisbasistit ovat nykyään harvassa. Kiertueen tarkoituksena on markkinoida naisen Died Blonde -nimistä sooloalbumiaan.

Courtney Love on perustanut kaksi muutakin bändiä ennen tunnetuinta Hole-yhtyettään. Ensimmäisten kokoonpanojen musiikilliset urat päättyivät tosin erimielisyyksien johdosta jo ennen varsinaisia levytyksiä. Cobainin ja Loven tytär Frances on nykyisin upporikas miljoonaperijä.