Justin Bieberin fanit raivostuivat – puolustelevat Twitterissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurinta teini-idoli Justin Bieberiä on viime aikoina syytetty vastuuttomasta hurjastelusta, ja nyt tähti on jälleen päästellyt menemään yli sallitun nopeusrajoituksen Ferrari-luksusautollaan Calabasasin aidatun asuinalueen sisällä.

Belieberit ovat nousseet barrikadeille puolustamaan teini-idoliaan. Amerikkalalainen jalkapallon supertähti Eric Dickerson pyysi Twitterissä Justin Bieberiä rajoittamaan hurjasteluaan, sillä myös legendaarinen urheilija asuu samaisella asuinalueella. Dickerson twiittasi, että hänelläkin on Ferrari, mutta ei tahdo hurjastella asuinalueella, jossa asuu myös paljon lapsia.

Myös toinen jalkapallotähti Keyshawn Johnson näki Bieberin hurjastelemassa alueella, ja seurasi popparia hänen kotiinsa antaakseen puhuttelun vaaratilanteiden aiheuttamisesta. Bieber juoksi kuitenkin sisälle aikamiestä karkuun, TMZ raportoi.

Naapurusto ei ole riemuissaan tähden käytöksestä, ja poliisi tutkii asiaa naapurien tekemien valitussoittojen perusteella. Justin Bieberin fanit ovat nyt ryhtyneet puolustelemaan vastuuttomasti hurjastelleen laulajan tekosia Twitterissä. He muun muassa sanovat, että Ferrarilla ei yksinkertaisesti pysty ajamaan hitaasti. Eräs fani pyytää jalkapallolegendoja tukkimaan turpansa.