Kelly Osbournen etumus pääosassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osbournen rockdynastian prinsessa Kelly Osbourne juontaa nykyisin yhdysvaltalaisella E!-kanavalla esitettävää Fashion Police -sarjaa, jossa hän arvostelee julkkisten asuvalintoja. Nyt neitokainen nähdään vähäpukeisena tuoreessa Cosmopolitan-lehden kansikuvassa.

28-vuotias Kelly jakoi hiljattain Twitter-tilillään lukioajoiltaan peräisin olevan kuvan, jossa hänen tyylinsä eroaa nykyisestä kuin yö päivästä. ”Dorkan näköiseksi” itseään kutsunut Kelly on tänä päivänä kaukana ajoista, jolloin häntä olisi voinut tituleerata rumaksi ankanpoikaseksi. Nyt muodokas nainen nähdään Yhdysvaltojen Cosmopolitanin kannessa, jossa hän esittelee paitansa alta avautumia näkymiä alusvaatteet ja rintavako vilkkuen.

kellyosbourne02062013

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne sai keväällä sairaskohtauksen, mutta pääsi pian sen jälkeen sairaalasta terveiden papereiden kera. Kelly haki myös hiljattain apua jalkojensa särkyyn kiinalaiselta kuppaajamestarilta. Hän on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että hän pääsisi pian naimisiin.