Leonardo DiCaprio sai rukkaset – supermalli ei lämmennyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Valtaisan uramenestyksensä takia Leonardo DiCapriossa on viime vuosina ilmennyt yhä enemmän kansainvälisen playboyn elkeitä. Mies tuntuu nappaavan naisen toisensa perään ja työntävän neitokaiset sitten syrjään.

Eräs kaunotar on kuitenkin kyennyt vastustamaan kuuluisan näyttelijän viehätysvoimaa. Kymmenen pisteen suoritus kuuluu brittimalli Cara Delevingnelle, joka onnistui välttelemään komistusta Cannesin elokuvajuhlien kosteilla jatkoilla.

– Normaalisti Leon ei tarvitse kuin katsoa tyttöä, ja tämä lakoaa hänen jalkoihinsa. Cara ei mennyt siihen temppuun. Leo jahtasi koko illan neitoa, ja lopulta Cara teki hänelle oharit, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Pari vaihtoi numeroita The Great Gatsby -elokuvan jatkobileissä. Leonardo pyysi heti Caraa liittymään seuraansa omaan sviittiinsä. DiCaprio yritti kaikki temppunsa, mutta mikään niistä ei tehonnut persoonalliseen mallitähtöseen.

Delevingne onkin saavuttanut kunnioitusta Hollywoodin A-listan juhlijoiden joukossa, kun pystyi vastustamaan tähtinäyttelijän karismaa ja iskurepliikkejä. Cara ei kuuleman mukaan lämmennyt Leolle, koska mies on häntä 18 vuotta vanhempi. Neitokainen ei myöskään pitänyt tähden tyrkyttävästä tyylistä.