Maailman surkein ravintoloitsija yrittää vielä – odottamaton tempaus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiokokki Gordon Ramsay tunnetaan televisiosarjoistaan, ruokakirjoistaan ja laajasta yritysimperiumistaan. Kurjat kuppilat -ohjelman jaksosta syntyi äskettäin skandaali, kun ravintoloitsija paljastui valehtelevaksi tippivarkaaksi.

Ohjelmassa paljastui, että ravintola valehteli asiakkailleen ruoan alkuperästä ja varasti tarjoilijoiden tipit. Ravintola väitti pakasteruokia tuoreiksi ja myi kaupasta ostettuja jälkiruokia itse tehtyinä. Lopulta Gordon Ramsay päätti ensimmäistä kertaa urallaan jättää ohjelman kesken.

Ravintolan maine musertui, kun omistajat ryhtyivät puolustamaan mainettaan tiukkasanaisesti Facebookissa. Syntynyt kohu johti siihen, että maahanmuuttoviranomaiset ottivat ravintoloitsija Sammy Bouzaglon tarkasteluun ja häntä voi odottaa jopa karkotus Yhdysvalloista vanhojen rikostuomioiden takia.

Omistajat siivoavat nyt jälkipyykkiä Facebookissa. He ovat julkaisseet ravintolan sivuilla tiedotteen, jonka mukaan he aloittavat toimintansa alusta ja puhtaalta pöydältä. Ravintola on jo viettänyt uutta avajaisjuhlaa. Ravintoloitsijat tahtoivat selventää, että maksavat henkilökunnalleen asianmukaista 8 – 14 dollarin palkkaa, eivätkä he enää vie tarjoilijoiden juomarahoja.