Isac Elliotin esikoislevy listaykköseksi – myi heti kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isac Elliotin perjantaina 24. toukokuuta julkaistu debyyttialbumi Wake Up World debytoi Suomen virallisen albumistan ykkösenä. Levyn myynti on jo ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan rajan. Isac sai kultalevynsä Tampereella lauantaina järjestetyssä konserttitapahtumassa.

Katso kuvat Isac Elliotin lauantain keikalta tästä.

Isacin esikoissingle New Way Home puolestaan julkaistiin 14. helmikuuta ja se nousi Suomen iTunesin ja Suomen virallisen singlelistan ykköseksi. New Way Home -videota on katsottu YouTubessa jo yli kaksi miljoonaa kertaa ja Isacin Facebook-sivut ovat keränneet yli 30.000 tykkääjää.

To 13.6. Jyväskylä, Sataman YöMa 17.6. Turku, Baltic PrincessSu 30.6. Imatra, Imatra Big Band FestivalLa 20.7. Tampere, TammerfestSu 28.7. Turku, Down By The LaituriMa 5.8. Helsinki, EuropaLa 24.8. Oulu, OuluhalliPe 6.9. Lahti, Finlandia-klubiLa 7.9. Helsinki, KaapelitehdasSu 8.9. Tampere, PakkahuoneLa 14.9. Turku, Logomo