Isac Elliotin esikoislevy listaykköseksi – myi heti kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isac Elliotin perjantaina 24. toukokuuta julkaistu debyyttialbumi Wake Up World debytoi Suomen virallisen albumistan ykkösenä. Levyn myynti on jo ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan rajan. Isac sai kultalevynsä Tampereella lauantaina järjestetyssä konserttitapahtumassa.

Katso kuvat Isac Elliotin lauantain keikalta tästä.

Isacin esikoissingle New Way Home puolestaan julkaistiin 14. helmikuuta ja se nousi Suomen iTunesin ja Suomen virallisen singlelistan ykköseksi. New Way Home -videota on katsottu YouTubessa jo yli kaksi miljoonaa kertaa ja Isacin Facebook-sivut ovat keränneet yli 30.000 tykkääjää.

To 13.6. Jyväskylä, Sataman Yö

Ma 17.6. Turku, Baltic Princess

Su 30.6. Imatra, Imatra Big Band Festival

La 20.7. Tampere, Tammerfest

Su 28.7. Turku, Down By The Laituri

Ma 5.8. Helsinki, Europa

La 24.8. Oulu, Ouluhalli

Pe 6.9. Lahti, Finlandia-klubi

La 7.9. Helsinki, Kaapelitehdas

Su 8.9. Tampere, Pakkahuone

La 14.9. Turku, Logomo