Kauniit naiset söivät ravintolassa ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ravintolat toteuttavat toisinaan teemapäiviä, jolloin esimerkiksi kaksi ihmistä saa syödä yhden hinnalla tai buffetista saa ahmia niin paljon murkinaa kuin muutamassa tunnissa ehtii.

Nyt on astuttu askel pidemmälle, sillä brasilialainen pikaruokaketju tarjosi ilmaiset ruoat naisille näiden ulkonäön perusteella. Kyseessä oli Spoleto-nimisen ravintolaketjun käynnistämä kampanja naisten itsetunnon kohottamiseksi. Naistenpäivänä toteutettu tempaus mukaili Doven kampanjaa, jossa naisia vakuutettiin heidän omasta kauneudestaan.

Ravintola näytti maksuvaiheessa oleville asiakkaille peiliä ja kysyi: ”Oletko sinä kaunis?”. Kaikki naiset, jotka vastasivat kysymykseen myöntävästi, saivat ilmaiset ruoat. Asiasta uutisoinut Mashable-sivusto moittii kuitenkin kampanjaa siitä, että naiset joutuivat arvioimaan pelkästään ulkonäköään sisäisen kauneuden sijaan.