Kissatko muka inhoavat vettä? Katso ensin tämä video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että kissat inhoavat vettä. Moni kissanomistaja voi kumota väitteen vääräksi, sillä osa mirreistä nauttii lämpimästä suihkusta tai vastaavasti tahtoo kesähelteellä leikkiä viilentävän vesikipon kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube on täynnä kissavideoita, ja suloisten ja hauskojen kattien tähdittämien videopätkien katseleminen onkin paras keino päivän piristämiseen, Nyt internetiin on ladattu video kuumasta kylvystä nautiskelevasta kissasta, joka ei millään tahtoisi nousta lämpimästä vedestä pois.

Maailmassa on olemassa myös kirjaimellisesti vettä rakastavia kissarotuja. Yksi niistä on aasialainen kalastajakissa, joka saattaa jopa sukeltaa veteen kalasaaliin perässä. Lisäksi muun muassa tiikereiden tiedetään kylpevän mielellään kuumalla ilmalla turkkia viilentääkseen.