Söpöyden huipentuma: Pingviinit puettiin kansallispukuihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pingviinit ovat suloisia lintuja, jotka taapertavat frakkiasussaan siipien ollessa tiukasti vartalon sivuilla. YouTubeen on julkaistu paljon erilaisia pingviinivideoita ja yksi niistä liittyy Afrikan valtionjohtajien vierailuun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Japanissa vierailleet afrikkalaiset maajohtajat saivat nauttia harvinaislaatuisesta tervetuloparaatista. Heidät nimittäin otti vastaan suloinen pinviinien lauma. Linnut oli puettu kunnia-arvoisia vieraita varten afrikkalaisiin kansallispukuihin.

Maailmassa on parikymmentä eri pingviinilajia. Pingviinien liikkumatapa on kömpelö, ja ne taapertavat ja hyppivät suloisesti eteenpäin. Ne eivät pysty lentää, mutta uimisessa ne ovat verrattomia.

Uusimmat