Kardashian ja uhri sopivat pahoinpitelytapauksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien klaanin miespuolinen edustaja, Robert Kardashian on nossut otsikoihin esimerkiksi lihomisen, ja sittemmin superdieettinsä ansiosta. Tähti erosi taannoin popkaunotar Rita Orasta ja soimasi entistä tyttöystäväänsä kovin sanoin julkisesti.

Rob Kardashian sai vastikään syytteen pahoinpitelystä, sillä hän hyökkäsi maaliskuussa naispuolisen valokuvaajan kimppuun ja varasti tämän kameran. Nyt tähden kerrotaan kuitenkin sopineen tapauksen korvaamalla uhrille, Andra Viakille varastetun kameran rahallisen arvon. TMZ-verkkosivuston mukaan Andra on sopimukseen tyytyväinen, mutta tapausta käsitellään oikeudessa vielä 7. kesäkuuta.

Amerikkalainen televisiopersoona ja malli Robert Arthur ”Rob” Kardashian syntyi Kalifornian Los Angelesissa. Hän on edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin ja julkkistähti Kris Jennerin ainoa poika. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat isosiskot Kim, Kourtney ja Khloe. Komistus valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.