Cheek ja Jukka Poika sukupuolitauteja vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesällä tulee pitää huolta turvallisuudesta. Erilaisia vaaratekijöitä voi välttää pelastusliiveillä, turvavöillä, kypäröillä ja kyypakkauksilla. Yksi tärkein ja oleellisin asia on tietysti kondomi.

YleX-radiokanava jakaa omaleimaisia ehkäisyvälineitä myös tänä vuonna kesän festivaaleilla. Tällä kertaa kondomipakettiin on pantu kaksi kumia – kaiken varalta. Kumien jakamisen lisäksi on tapana, että ilmaisiin kondomeihin liittyy myös vuosittain vaihtuva kesäkumibiisi.

Viime vuoden hittikipaleeksi nousi DUO-yhtyeen laulama Panisin, mutta kesäkumibiisin esittäjinä ovat vuosien varrella toimineet myös esimerkiksi Raptori, Apulanta, Klamydia, Tiktak, PMMP, Antti Tuisku ja Herra Ylppö & Ihmiset. Tänä vuonna kesäkumibiisin esittäjäksi valittiin kampanjan kappaleella aiemminkin Fintelligensin kanssa musisoinut Cheek sekä Jukka Poika.

YleX:n musiikkipäällikkö Tomi Saarinen paljasti Staralle, että Cheek itse hoiti kappaleeseen mukaan myös Jukka Pojan. Taikapelin ysärihitti Jos sulla on toinen toistuu kappaleella kertosäkeenä, ja koko kesäkumibiisin nimi on Jossu. Kappaleen musiikkivideo sai ensisoittonsa Tampereella 1. kesäkuuta järjestetyssä YleXPopissa.