Mies nosti naisen hameenhelmaa: ”Yritin sytyttää pierun tuleen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kesäkuumalla neitokaisten hameet lyhenevät minimittoihin, mikä usein miellyttää miehen silmää. Katsoa saa, muttei koskea -sääntö on tällöin hyvä pitää mielessä, sillä harva nainen arvostaa ahdistelijoita.

Nyt erästä brittimiestä syytetään siitä, että hän yritti ottaa valokuvan naisen hameen alta baari-illan aikana. 39-vuotias Brian Whitehead kertoi pidätettäessä, että hän yritti sytyttää naisen pierua tuleen. Valvontakameran videosta näkyi, että ahdistelija laittoi naisen hameen alle tunnistamattoman esineen.

– Ehkä yritin sytyttää pierun tuleen. Se olisi voinut olla vitsi. Ehkä joku sanoi, että heittää minulle vitosen, jos sytytän hänen pierunsa tuleen, sanoi Whitehead poliiseille Bristol Post -lehden mukaan.

Mies kiisti kuvaamisyritykset oikeudenkäynnin aikana. Hänet julistettiin lopulta syylliseksi julkisen säädyllisyyden rikkomiseen. Tuomio langetetaan miehelle kesäkuun lopussa.