Mies photoshoppasi itsensä julkkiskuviin – noloa vai hauskaa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuvankäsittelyn jaloa taitoa hyödyntämällä voi valokuvista tehdä nykyään melkoisia taideteoksia. Näin on tehnyt myös esimerkiksi Peeje T. -nimellä verkossa esiintyvä miekkonen, joka on photoshopannut itsensä yhteiskuviin julkisuuden henkilöiden kanssa.

Nuorukainen nähdään otoksissa muun muassa Rihannan kainalossa. Mies on myös päätynyt Kim Kardashianin syleilyyn useammassa otoksessa. Eräs härskeimmista kuvamuokkauksista lienee se, kun taiteilijan pää pilkistää Nicki Minaj’n muhkean pepun alta.

Peeje T. on myös yhteiskuvissa Beyoncen ja aviomies Jay-Z:n kanssa. Erääseen niistä on lavastettu taistelutunnelmaa miesten välille. Miekkonen on myös päässyt samoihin kuntosalitreeneihin räppäri Draken kanssa.