Nuoret miehet yllättivät kodittomat lahjoituksilla – ihastuttava tulos videona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmassa arvellaan olevan 100 miljoonaa koditonta. Yhdysvalloissa ongelma näkyy etenkin isoimpien kaupunkien kaduilla, kun vailla kotia olevat ihmiset työntelevät omaisuuttaan ostoskärryissä rahaa kerjäten ja kaupungin puistoissa nukkuen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kaksi YouTube-videoiden tekijää päätti ladata internetiin kerrankin jotain muuta kuin päätöntä hassuttelua sisältävän videopläjäyksen.

He tepastelivat kauppaan, ostivat sieltä ruokaa ja pakkasivat vanhoja vaatteitaan pussiin päättäen saada niillä kodittomat ihmiset hymyilemään. Pienten avustuspakettien avulla kaksikko ikuistikin kameralleen monta hymyä.

Videon tekijät eivät antaneet rahaa niille, jotka olivat humalassa tai mahdollisia huumeiden käyttäjiä, vaan he tahtoivat varmistaa, että kodittomaksi syystä tai toisesta jäänyt rehellinen ihminen sai piristystä päivään pienellä eleellä. Vaikka nuorten miesten tempausta voidaan pitää pelkkänä YouTube-katsojien kalastelulta ja silkkana sosiaalipornona, voi perimmäisenä ideana pitää muistutusta, jossa jokainen ihminen on saman arvoinen.