Naiset elivät 80 eläimen ruumiin kanssa: ”Painajaisillani on painajaisia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikille ihmisille siivoaminen ei ole välttämättä luonnollinen askare, jolloin koti voi olla törkyä täynnä. Erään eteläcarolinalaisen perheenäidin koti sai jopa poliisit voimaan pahoin siellä odottavan näyn ansiosta.

58-vuotias Rebecca Keith eli kahden aikuisen tyttärensä kanssa kodissa, jossa oli 80 eläimen ruumista. Paikan päältä löytyi kuolleita koiria, kissoja, lintuja ja jopa peuranvasa. Laurensin kaupungissa asustava nainen ja tyttäret pidätettiin häädön yhteydessä, koska he eivät olleet kyenneet hautamaan eläimiä kunnolla.

– Painajaisillani on painajaisia siitä, mitä näimme, kertoi asunnon omistaja Jason English WSPA-sivustolle.

Tytär Amanda Keith kertoi poliiseille, että hän piti eläimiä tallessa pihalla olevassa jääkaapissa. Ruumiita oli kertynyt talteen muuttojen yhteydessä, kun naisilla ei ollut sydäntä haudata otuksia. Paikalta löytyi myös huonossa kunnossa olevia koiria ja hevosia, jotka vietiin eläinsuojaan.