Pankin työntekijä mokasi – 90 000 euroa jokeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat meistä tekevät joskus töissä pienempiä tai isompia virheitä. Useimmat niistä saattavat kuitenkin vaikuttaa pieneltä itävaltalaisen pankin työntekijän tekemän mokan rinnalla, joka maksoi häneltä työpaikan.

Nimettömänä pysyttelevä työntekijä sai tehtäväkseen kuljettaa 90.000 euroa käteisenä konttorista toiseen. Mies pysähtyi matkan aikana korjatakseen autonsa puhjenneen renkaan, ja asetti käteistä sisältäneet laukut jyrkän rinteen päälle. Rahat liukuivat alapuolella olleeseen jokeen, eikä työtenkijä ehtinyt pelastaa niitä.

Agence France-Presse -uutistoimiston mukaan poliisi ja palokunta hälytettiin paikalle etsimään jokeen tippuneita rahoja, mutta he onnistuivat pelastamaan vain 3.000 euroa. Tapauksella ei ollut todistajia, mutta rikostutkintaa ei ole käynnistetty. Mokan tehnyt työntekijä sai kuitenkin potkut, sillä hän ei pankin mukaan noudattanut määrättyjä turvaohjeita.