Geri Halliwellin pikkumekko ei ollut peittää tarpeeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ginger Spice -nimellä Spice Girls -yhtyeessä tunnettu punapää Geri Halliwell kuvattiin vastikään poseeraamassa Australia’s Got Talent -ohjelman juhlissa. Popkaunotar oli pukeutunut cocktail-mekkoon, joka korosti erityisesti hänen etumustaan.

Nyt samasta tilaisuudesta on levinnyt julkisuuteen lisää kuvia, joissa Geri kävi lähellä mekkomokaa. Tähden vaaleanpunainen asukokonaisuus näytti nimittäin olevan valahtamaisillaan alas neitokaisen päältä. Hän korjaili itse tilannetta omin käsin.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.