Alexandra Burke sai potkut levy-yhtiöstä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britannian X Factor -ohjelman vuosia sitten voittanut Alexandra Burke tunnetaan kotimaassaan poplaulajana, tanssijana ja mallina. Laulajatar on tehnyt kaksi albumia, joista tuorein on viime vuonna julkaistu Heartbreak on Hold.

Nyt Alexandra Burken ja RCA-levy-yhtiön tiet ovat eronneet. Daily Mail -lehden mukaan syynä on sekä levy-yhtiön tyytymättömyys Burkeen ja hänen tyytymättömyytensä levy-yhtiötä kohtaan. Laulajattaren kerrotaan metsästävän parhaillaan uutta levytyssopimusta Yhdysvalloista, jossa hän haluaisi luoda uraa r&b-laulajana.

24-vuotias tähti saavutti X Factor -voittonsa jälkeen Iso-Britanniassa suuren suosion. Levymyynti kuitenkin hiipui vuosien myötä. Laulajattaren tuorein Let It Go -single debytoi maan myyntilistalla sijalla 33, pudoten seuraavalla viikolla sijalle 74. Alamäki on ollut hurjaa, sillä Alexandran ensimmäistä Hallelujah-singleä myytiin 105.000 kappaletta ensimmäisen 24 tunnin aikana sen julkaisusta.

Alexandra Burke joutui taannoin kohtaamaan hurjia väitteitä, joiden mukaan hänen poikaystävänsä olisi pettänyt popkaunotarta erään mallin kanssa. Urheilijan väitetty seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja kertoi harrastaneensa seksiä Jermain Defoen kanssa Malmaison-hotellilla. Alexandra Burke ei ole kommentoinut kohua julkisuudessa.