Michael Jacksonin surmaaja lohdutti itsetuhoista tytärtä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime päivien suurin viihdekohu lienee se, että poptähti Michael Jacksonin Paris-tytär on surunsa takia itsemurhan partaalla. Koulukiusattu ja kovia kokenut neito yritti riistää henkensä ja hänet kiidätettiin sairaalaan.

Neito on saanut tukea viihdemaailman tähdiltä, ja muun muassa syvällä ongelmissa itsekin käynyt Demi Lovato antoi tukensa Parisille ja pyysi tätä pysymään vahvana. Nyt apuun on kuitenkin rientänyt kaikista epätodennäköisin henkilö, nimittäin Michael Jacksonin entinen henkilääkäri ja hänen kuolemastaan vankilaan tuomittu Conrad Murray.

Mies lähetti vankilasellistään tunteellisen ja oudon viestin. Murray kertoi muun muassa rakastavansa Parisia kuin isä, ja kertoi olevansa tälle tukena.

– En tiedä, mitä koet, mutta tiedän, että se on jotain vaikeaa. Näen, ettet voi hyvin. En tiedä, onko jotain, mitä voin tehdä auttaakseni sinua tuskassasi. Mutta haluan sinun tietävän, että olen täällä sinua varten. En koskaan mene minnekään, kertoi Conrad Daily Mirror -lehden mukaan kirjeessään.

– Olen aina paikalla kuuntelemaan sinua, vastaamaan kysymyksiin ja jakamaan kanssasi kertomattomia tarinoita siitä, mitä isäsi jakoi kanssani. Jätän sinut kyyneleet silmissäni Jumalan, isäsi ja Kristuksen rakastaviin käsiin. Rakastan sinua.

Michael-isän neljännen kuolinpäivän lähestyessä ja supertähden kuolemaan liittyvän oikeudenkäynnin ollessa käynnissä Paris on todennäköisesti kokenut suuria paineita. Itsemurhayrityksen epäillään saaneen kimmokkeen myös siitä, että Parisin ei annettu lähteä kyseisenä iltana goottirokkari Marilyn Mansonin keikalle.