Daniel Radcliffe etsii vaimoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljoonaomaisuuden Potter-elokuvilla kerännyt Daniel Radcliffe pääsi äskettäin toistamiseen Britannian rikkaimpien alle kolmekymppisten tähtien listalle. Nyt mies etsii itselleen vaimoa, sillä hänen vakavana aikeena on saada lapsia – ja erittäin nopealla aikataululla.

Ensi kuussa 24 vuotta täyttävä Radcliffe kertoo Time Out: London -lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän tahtoo aloittaa lastensa tekemisen reilusti alle kolmekymppisenä. Hänen siis otaksutaan etsivän seuraa tositarkoituksella. Mies pystynee turvaamaan jälkikasvunsa hyvinvoinnin ainakin taloudellisesti 68 miljoonan euron omaisuudellaan.

Nuorukainen kertoi taannoin menettäneensä itseluottamuksensa Harry Potter -elokuvien roolityön jälkeen. Kahdeksassa elokuvassa velhopoikaa näytellyt Daniel oli pestin loputtua huolissaan uransa jatkosta ja siitä, pystyisikö hän kilpailemaan muiden tähtien kanssa tarjolla olevista rooleista. Nyt hän on omien sanojensa mukaan saanut itseluottamuksen takaisin.