Kate Upton pomppi rinnat valtoimenaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Malli- ja musiikkimaailman kaunottaret ovat viime vuosina debytoineet monesti hittielokuvissa. Läpimurron elokuvissa ovat tehneet esimerkiksi Milla Jovovich, Molly Sims ja Beyonce. Nyt tulevaa The Other Woman -elokuvaa tähdittää Kate Upton.

Neitokainen ikuistettiin vastikään vuonna 2014 ensi-iltansa saavan komedian kuvauksissa. 20-vuotias blondi nähtiin kuvissa avonaisessa paidassa, jonka alta pursuivat liikkeiden myötä hänen rintaliivien peittämät muodot. Katen kurvit pääsevät mitä ilmeisimmin esille kyseisessä naurupätkässä.

The Other Woman -elokuvan pääosassa nähdään Nikolaj Coster-Waldau, Leslie Mann, Cameron Diaz, Taylor Kinney ja Nicki Minaj. Komedia kertoo naisesta, joka tajuaa, että hänen poikaystävänsä on todellisuudessa avioliitossa. Suuttunut neito lyö hynttyyt yhteen komistuksen vaimon kanssa, ja naiset juonittelevat pettäjälle yhteistä kostoa.