Lindsay Lohanin isä Amanda Bynesin vanhemmille: ”Vieroitukseen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useasti tytärtään Lindsay Lohania toivottomaksi tapaukseksi moittinut Michael Lohan on seurannut huolestuneena Lindsayn hengenheimolaisen Amanda Bynesin edesottamuksia. Nyt moniongelmaisen ex-teinitähden isä on antanut neuvoja Amanda Bynesin vanhemmille.

Lindsay Lohanin kanssa pahiten raiteilta eksyneen ex-teinitähden tittelistä kilpaileva Amanda Bynes pidätettiin äskettäin, koska hän heitti viime viikolla vesipiipun New Yorkin asuntonsa ikkunasta. Sittemmin hänet häädettiin asunnostaan ja syytetään huumevälineiden hallussapidosta ja todisteiden vääristelemisestä.

TMZ.comille lausuntonsa antanut Michael Lohan kannustaa Bynesin vanhempia passittamaan tyttärensä mielisairaalan sijaan vieroitusklinikalle.

– Kaikki riippuvuuksien kanssa taistelevat voivat huonosti. Olen onnellinen, että Lindsay on nyt vieroituksessa, ja mielestäni Amandankin pitäisi olla. En oikeasti usko, että Amandan mielisairaalaan laittaminen on hyvä idea, sillä vaikka hän tarvitsee hoitoa, pitäisi kaikki riippuvuuden taustasyyt selvittää. En usko, että asia selviää psykiatrisessa hoidossa, Michael opasti.

Vieroitushoidostaan jatkuvasti oikutteleva näyttelijätär Lindsay Lohan määrättiin vastikään kuudennen kerran vieroitushoitoon viimeisimpien sekoilujensa ansiosta. Tähti vaihtoi klinikkaa New Yorkista Kaliforniaan viime tingassa, koska itärannikon hoitolassa oli tupakointi kielletty. Michael ei usko nykyisen Betty Fordin klinikan tehoavan Lindsayn riippuuvuuteen, sillä näyttelijätär on käynyt täsmälleen saman hoitojakson aiemmin kaksi kertaa tuloksetta.