Mollie King täytti vuosia – juhlisti paljastavalla asuvalinnalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläisen The Saturdays -yhtyeen laulajatar Mollie King kertoi vastikään koostetta seksielämästään. Neitokainen kertoi, ettei aio viedä suhdetta fyysiselle tasolle ennen kuin kokee, että hänellä todella klikkaa kaksilahkeisen kanssa.

Nyt Mollie on täyttänyt 26 vuotta ja hän juhlisti ikääntymistään bändikavereidensa seurassa. Poppari puki ylleen Glamour Women of the Year Awards -tapahtumaan varsin kiinnostavalla tavalla leikatun punaisen mekon. Leninki paljasti nimittäin hänen selkänsä ja kaistaleen rintojen sivua.

Sinkku-Mollien miesmaku on lähes kuninkaallinen, sillä hänen huhuttiin aikaisemmin deittailevan prinssi Harrya. Ystävien ja perheensä seurasta nauttiva kaunotar poseerasi myös naistenlehden kannessa seksikkäässä korsettimekossa.