Vogue Williams näyttävissä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen poppari Brian McFadden muistetaan entisenä Westlife-yhtyeen jäsenenä. 33-vuotias mies meni viime syksynä naimisiin DJ- ja mallikaunotar Vogue Williamsin kanssa Italian Firenzessä.

Nyt 26-vuotias popparin vaimo on ikuistettu parin yhteisellä lomalla Costa Del Solissa, Espanjassa. Vogue julkaisi Instagram-blogissaan aurinkoisia lomakuvia, joissa hänet nähdään seksikkäissä bikiniasuissa. Neitokaisen mallivartalo on otosten perusteella vertaansa vailla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Brian McFadden oli aiemmin naimisissa Atomic Kitten -yhtyeen laulajan Kerry Katonan kanssa. Parilla on kaksi yhteistä tytärtä, Molly Marie ja Lilly-Sue. Vuoden 2004 eron jälkeen mies deittaili australialaista laulaja Delta Goodremia. Pari kihlautui, mutta erosi vuonna 2011. Sittemmin hän on löytänyt onnen malli Vogue Williamsista, josta tuli miehen toinen vaimo.