Justin Bieber varasti paparazzilta – turvamiehet avustivat rikoksessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulaja Justin Bieber ilmoittautui vastikään managerinsa Scooter Braunin kanssa Richard Bransonin luotsaaman Virgin Galactic -ohjelman avaruuslennolle. Mukana lennolla ovat myös Leonardo DiCaprio ja Ashton Kutcher.

19-vuotias laulajatähti saa kiitettävästi huomiota paparazzeilta. Nyt Justin on varastanut muistikortin erään häntä kuvanneen paparazzin kamerasta. Beauty and Beat -hitin esittäjä käski turvamiehensä ottamaan kuvaajalta kameran, kun tämä oli ottanut Bieberista otoksia hänen Miamin studionsa edustalla.

– Ota se kamera! Vie se v**un kamera pois täältä! Huusi Justin Bieber tapahtumasta saadulla nauhoitteella.

Paparazzi aneli tähteä antamaan kameran takaisin, jolloin hän suostui siihen TMZ-sivuston mukaan ”ylvään prinssin” tavoin. Valokuvaajan rukoukset eivät auttaneet, sillä kameran muistikorttia Bieber ei suostunut palauttamaan.

– Hyvä on, hyvä on. Annan kameran sinulle takaisin. Otan SIM-kortin kuitenkin itselleni, Bieber totesi.

Bieberillä menivät vauhdikkaassa tilanteessa termit hieman sekaisin, sillä kännyköissä on SIM-kortti ja kameroissa taas muistikortti. Tulevaisuus näyttää tekeekö paparazzi tapauksesta rikosilmoituksen.

Tämä ei ole ensimmäinen Miamissa sattunut välikohtaus valokuvaajien kanssa. Aiemmin tällä viikolla Bieberin turvamiesten kerrottin menneen kuristamaan kuvia näpsinyttä paparazzia, joka myös hiiviskeli The Hit Factory -studion edessä. Tällöinkin kamerasta poistettin muistikortti. Poliisi tutkii tapausta parhaillaan.

Kanadalaisen popparin täytyy maksaa avaruuslennosta 191.000 euron vakuusraha. Kyseessä on tietenkin pieni summa Justin Bieberille, sillä Daily Mail -lehden mukaan hänen nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 84 miljoonaa euroa. Viime helmikuussa teinitähti kertoi Twitter-seuraajilleen haluavansa järjestää konsertin avaruudessa.