Tältä Lady Gaga näyttää bikineissä! Laihduttaminen tuotti tulosta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti ja uusien muotisuuntauksien edelläkävijä Lady Gaga joutui jokin aika sitten mediapyörityksen kohteeksi, kun neitokainen keräsi liikakiloja. Hän väitti entistä muodokkaamman olemuksen johtuvan hyvästä italialaisesta ruoasta.

Nyt jotain on tapahtunut, ja viimeisimmissä paparazzikuvissa Lady Gaga näyttää palanneen entisiin mittoihinsa. Kaunotar kuvattiin lomailemassa Meksikossa, ja hänet nähtiin kukallisissa bikineissä, jotka eivät peitelleet yllättäen tapahtunutta solakoitumista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

27-vuotias Lady Gaga toipui vastikään selkäleikkauksesta, ja hän ei ole vielä palannut keikkalavoille. Toipumisen aikana tähti nähtiin pyörätuolissa. Hänen huhutaan suunnittelevan paluuta duetoimalla toisen huippusuositun laulajattaren, Beyoncen, kanssa tämän konsertissa. Lady Gagan uskotaan esiintyvän Beyoncen kanssa New Yorkin Brooklynissä 3. elokuuta järjestettävässä konsertissa.