Nettikahvilat kiellettiin Yhdysvaltojen osavaltiossa

Digi Matkailu · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tehty historiallinen päätös, jossa Ohion osavaltion senaatti on kieltänyt nettikahvilat. Tapaus kuulostaa kaikessa absurdiudessaan silkalta aprillipilalta, mutta on siitä huolimatta täyttä totta.

Poikkeuksellisen päätöksen takana on viranomaisten näkemys, jonka mukaan nettikahvilat ovat uhkapelipaikkoja. Tämä siksi, että nettikahvilat myyvät asiakkailleen maksusta pääsyä internetiin, jossa asiakkailla on mahdollisuus pelata osavaltiossa laittomia rahapelejä. Tietokoneita verrataan siis peliautomaatteihin.

Nettikahviloiden sulkemisen myötä tuhannet ihmiset menettävät työpaikkansa. Parhaillaan osavaltiossa viritellään kansanliikettä, joka saisi lain mahdollisesti vielä muuttumaan, asiasta uutisoinut Cleveland.com raportoi.