Ozzy Osbourne elää nyt viimeisen kortin varassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Black Sabbath -keulahahmon Ozzy Osbournen päihdesekoilut ovat olleet viime aikoina otsikoissa. Rokkari ja Sharon-vaimo asuivat hiljattain pari kuukautta erillään Ozzyn päihdekierteen takia.

Pariskunta palasi äskettäin yhteen, ja nyt Sharon on antanut Ozzylle viimeisen näytön paikan, eli viimeisen mahdollisuuden. Mikäli tähti sortuu elämässään vielä kerrankin huumeisiin, jää 64-vuotias muusikkomies yksin. Sharon on nimittäin uhannut siinä tapauksessa pakata tavaransa ja lähteä lopullisesti.

Pariskunta on ollut naimisissa 31 vuotta, ja Ozzy on voittanut huumedemoninsa monesti liiton aikana, mutta silti sortunut päihteiden pariin uudestaan ja uudestaan.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 60-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.