Justin Bieberillä salattu lapsi Euroopassa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen poppari Justin Bieber joutui viime vuonna hurjien syytösten kohteeksi, kun 20-vuotias naisfani väitti supertähden olevan hänen poikavauvansa biologinen isä. Nyt Bieberillä väitetään olevan toinenkin salattu lapsi – tällä kertaa Euroopassa.

Sitkeä huhu on levinnyt jo jonkin aikaa, ja Bieber on itsekin ehtinyt naureskella sille julkisesti. Suomessa ja maailmalla suosikkitähdet joutuvat usein vastaaviin tilanteisiin, joissa naiset väittävät joko olevansa raskaana tai jo synnyttäneensä popparille lapsen.

Justin Bieberin tapauksessa eräs nainen väittää tavanneensa laulajan aikoinaan Miamissa, jossa tähti kutsui hänet hotellihuoneeseensa muhinoimaan. Tästä tuloksena kymmenen vuotta Bieberiä vanhempi nainen synnytti tyttären, joka on nykyisin 2,5 vuotta vanha.

Tytön äiti sai Star-lehden mukaan Bieberiltä viestin, jossa luki: ”Our little secret?”, eli suomennettuna meidän pieni salaisuutemme. Tämä viesti nosti Bieberin isyyshuhut jälleen otsikoihin.

Mariah Yeater väitti viime vuonna, että Bieber on hänen Tristyn-nimisen poikavauvansa isä. Naisen mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufanin mukaan Bieber ei halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia. Vastaavia huhuja maailmalla siis riittää yhä edelleen.