Chewbacca-näyttelijän lasermiekka takavarikoitiin lentokentällä – luultiin aseeksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisten lentokenttien turvatarkastajien ylilyönneistä moni on päätynyt viime aikoina julkisuuteen, sillä turvatarkastajien käytös on alittanut välillä kaikki rimat ja heitä on epäilty jopa pikkulasten seksuaalisesta koskettelemisesta. Tuorein tapaus on sekin erikoinen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tällä kertaa Star Wars -elokuvien Chewbacca-hahmoa näytellyt 69-vuotias Peter Mayhew on joutunut turvatarkastajien ylilyönnin kohteeksi, koska poikkeuksellisen pitkä näyttelijä joutuu käyttämään kävelykeppiä. Sattumalta kyseinen kävelykeppi on Star Warsin lasermiekan näköinen, ja turvatarkastajat luulivat sitä aseeksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kävelykeppi takavarikoitiin Denverin lentokentällä näyttelijän palatessa Comic Con -tapahtumasta, Mirror-lehti kertoi. Lopulta turvatarkastajat saivat kuitenkin nenilleen, kun Peter Mayhew kirjoitti tapauksesta Twitteriin ja julkaisi myös valokuvia tilanteesta.

Tieto erikoisesta kohtelusta levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa ja tieto kantautui lopulta lentoyhtiön henkilökunnan korviin. Lentoyhtiön väki otti yhteyttä turvatarkastukseen ja kertoi, ettei lasermiekka ole todellinen ase. Sen jälkeen näyttelijä sai kävelykeppinsä.