Jay Leno parodioi Taylor Swiftin hittiä – nuoruuden huumaa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Billboard Awards -gaalassa lukuisia palkintopystejä kerännyt Taylor Swift on tämän hetken suosituimpia naisartisteja. Neitokaisen kappaleista on tehty lukuisia parodiaversioita, ja nyt viimeisin niistä on talk show -isäntä Jay Lenon käsialaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla mies parodioi Swiftin kuuluisaa 22-kappaletta, jossa poppari julistaa olevansa nuori neitokainen ja vasta 22-vuotias. Biletunnelmissa tehty nuoruudenhuumainen video on saanut vertaisensa vastauksen, kun Jay Leno julistaa omalla videollaan olevansa 63-vuotias.

Juontajamies esiintyy kappaleellaan vanhusten kanssa, ja vitsailee korkeasta iästä ja sen tuomista haasteista. Eläkeläiset muun muassa värjäävät hiuksensa mustiksi, laittavat botox-pistoksia kasvoihin ja ottavat hurjan määrän pillereitä erilaisiin vaivoihin.