Kauhujen hotellihuone tappanut jo kolme – yksi lisäksi kriittisessä tilassa

Ohhoh! · Stara.fi

Viime talvena Britanniassa ihmeteltiin, kun poikkeuksellisen paljon brittituristeja menehtyi lomareissuilla Espanjaan. Nyt eräs amerikkalainen hotellihuone on osoittautunut varsinaiseksi surmanloukuksi siinä asuville ihmisille.

Huhtikuussa hotellihuoneessa majoittunut iäkäs pariskunta löytyi menehtyneenä, ja kuolinsyyksi todettiin häkämyrkytys. Hotellihuonetta ei kuitenaan otettu pois käytöstä, vaan siihen majoitettiin lisää matkailijoita. Nyt samassa huoneessa on sattunut samankaltainen traaginen tilanne, kun 11-vuotias pikkupoika löydettiin huoneesta menehtyneenä ja hänen äitinsä kriittisessä tilassa, WCNC.com raportoi.

Uudessa-Carolinassa sijaitsevassa Best Western -hotellissa sattuneista kuolemantapauksista on nyt aloitettu poliisitutkinta, jossa selvitetään kuolinsyyn lisäksi tapahtumien yhteyttä toisiinsa. Poliisi ei ole suostunut kertomaan tutkimuksistaan vielä tässä vaiheessa, mutta WCNC.comin mukaan molemmissa tapauksissa kyseessä on mitä ilmeisimmin häkämyrkytys.