Reddit-käyttäjät valitsivat maailman kuumimman naisen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erilaiset lehdet listaavat tunnetusti vuosittain maailman kauneimpia naisia ja miehiä. Maailman kauneimman naisen tittelin ovat tänä vuonna vieneet esimerkiksi Gwyneth Paltrow, Miley Cyrus ja Rihanna. Nyt oman listauksensa ovat koonneet sosiaalisen verkkosivusto Redditin käyttäjät.

Kaikki sai alkunsa, kun Maxim-lehti listasi näyttelijä-laulaja Miley Cyrusin maailman kuumimmat naiset -listansa ykköspaikalle. Samaa mieltä julkaisun kanssa ei kuitenkaan ollut Daxl70-niminen Reddit-käyttäjä, joka päätti luoda sivustolle uuden listauksen hyvännäköisistä julkkisnaisista. The Hollywood Gossip -sivuston mukaan listan luomiseen osallistuivat myös muut Reddit-käyttäjät omien arviointiensa avulla.

Jokainen tempaukseen osallistunut käyttäjä julkaisi oman listansa kymmenestä maailman kuumimmasta naisesta. 220 eri naisesta koostuneet listat koottiin pistejärjestelmän avulla yhteen. Ehkä ei-niin yllättäen äänestysprosessin loputtua kuumimman naisen tittelin vei lopulta näyttelijäkaunotar Mila Kunis. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kunis saa kyseisen kunnian – esimerkiksi miestenlehti FHM listasi hänet taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi.