Oksettavaa! Pikaruokalan työntekijän sikailukuva nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin Kentucky Fried Chickenin työntekijän Facebookissa julkaisemasta kuvasta, jossa työntekijä näytti nuolevan perunamuusiannosta ravintolan keittiössä. Nyt toisen ravintolaketjun työntekijästä on julkaistu samankaltainen kuva.

Yhdysvalloissa on lähes poikkeuksetta edullisempaa syödä päivällinen pikaruokalassa kuin kokata itse kotona. Jokaisessa kadunkulmassa nököttävien pikaruokaloiden palkkalistoilla työskenteleekin monenkirjava joukko työntekijöitä. Valitettavasti kaikki työntekijät eivät suhtaudu pestiinsä yhtä kovalla työmoraalilla kuin perusamerikkalaisen kuuluisi.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Nyt Facebookissa on julkaistu kuva, jossa Taco Bell -ravintolaketjun työntekijä nuolee tacokuoripinoa. Kuva on julkaisijan mukaan otettu Kalifornian Ridgecrestissä, ja alle on kirjoitettu kuvateksti: ”Tämä kuva kertoo paljon työntekijöistänne, ruoan käsittelystä ja siitä, mitä he julkaisevat Facebookissa.” Taco Bell ei ole vastannut virallista kantaansa kuvaan.