Povipommi Anna Nicole Smith nähdään vielä – tässä maistiainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2007 traagisesti menehtynyt povipommi Anna Nicole Smith oli eläessään yksi tunntetuimmista kohujulkkiksista. Stripparina aloittaneen teksasilaisen povipommin ura lähti nousuun Playboy-lehden sivuilta, ja hän tähditti myöhemmin muun muassa omaa realityohjelmaansa.

39-vuotiaana menehtyneen Anna Nicole Smithin elämästä ei draamaa puuttunut, ja nyt hänen elämästään on tulossa elokuva. The Anna Nicole Story -elokuva kuvaa kohujulkkiksen nousua stripparista superjulkkikseksi ja lopulta päihteiden väärinkäytön aiheuttamaa romahdusta.

Yhdysvalloissa Lifetime-televisiokanavalla ensiesityksensä saavasta elokuvasta on nyt julkaistu traileri. Noin minuutin pituisen esikatsauksen perusteella Smithiä näyttelevä Agnes Bruckner on kuin roolihahmonsa ilmetty kaksoisolento.

Anna Nicole Smithin Bahamalla sijaitsevasta kodista löydettiin poliisitutkimuksissa yhteensä peräti 44 eri lääkettä. Smith nousi aikoinaan julkisuuteen valokuvamallina työskennellessään, ja hänen avioliittonsa yli 60 vuotiaan miljonäärin kanssa herätti paljon huomiota. Miljonäärin kuoleman jälkeen käynnistyivät oikeustaistelut miehen omaisuudesta.