Vielä yksi Daft Punk -cover hurmaa netissä – olkaa hyvä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keväällä julkaistu Daft Punk -yhtyeen Get Lucky -kappale on noussut tuoreimman levyn soitetuimmaksi ja varmasti myös eniten coveroiduksi kappaleeksi. Kappaleesta on tehty lukuisia versioita muun muassa banjolla soitettuna ja nyt indie-poppina.

Triple j -radiokanavan musiikkiohjelmassa vieraillut San Cisco -yhtye yllätti kuuntelijat upealla Get Lucky -versiollaan, jossa pääosaan nousevat yhtyeen Scarlett Stevensin soittamat bongorummut. Perinteisillä bändisoittimilla varioitu kappale on saavuttanut hetkessä hurjan suosion, ja video on ylittänyt YouTubessa miljoonan katsojan rajapyykin parissa päivässä.

San Cisco on Jordi Daviesonin, Josh Biondillon, Nick Garnerin ja Scarlett Stevensin vuonna 2009 perustama yhtye. Euroopassa vielä hieman tuntemattomampi kokoonpano teki ensimmäisen Yhdysvaltojen kiertueensa alkuvuodesta. Yhtye keikkailee parhaillaan Iso-Britanniassa.