Justin Bieber sai uuden Twitter-kuninkaan kruunun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on ennenkin julistettu Twitter-palvelun kuninkaaksi, ja nyt popparilla kerrotaan olevan jälleen 40 miljoonaa seuraajaa. Taannoin Twitter-kruunun hallitseminen on kyseenalaista, sillä osa seuraajista paljastui tekaistuiksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Justin Bieber hehkutti eilen tuoreinta Twitter-saavutustaan julkaisemalla vuoden 2009 twiitin, jossa hän kiittää 40 seuraajaansa. Nyt Bieberillä kerrotaan olevan 40 miljoonaa seuraajaa. Toiseksi eniten seuraajia löytyy Lady Gagalta 37,9 miljoonan fanin verran ja kolmantena palkintopallilla keikkuu Katy Perry 37,4 miljoonalla seuraajallaan.

40 miljoonan seuraajan rajapyykki ylittyi, kun Justin Bieber twiittasi uudesta Heartbreaker-kappaleestaan. Uutisoimme aiemmin tänä vuonna, että lähes puolet Justin Bieberin seuraajien tileistä osoittautui tekaistuiksi. Socialbakers-yrityksen media-analyytikot huomasivat asian tutkimuksessaan.