Justin Bieberin asulle naurettiin: ”Astronautti olisi voinut ottaa kypärän päästä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen teinipoppari Justin Bieber on loistanut otsikoissa koko kevään kyseenalaisessa julkisuudessa. Monet veikkailevat, että tähdelle olisi noussut keltainen neste päähän. Nyt hänen tyylinsä on saanut tylytystä Twitterissä.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Danielle Fishel näpäytti parikymppistä teini-idolia Twitter-blogissaan. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Justin Bieber näyttäytyi NBA-koripallopelissä aurinkolaseihin ja ylisuureen lippalakkiin pukeutuneena.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Fishel totesi, että ”astronauttien olisi syytä riisua kypäränsä ennen urheilupelejä” Bieberin jättimäiseen lippalakkiin viitaten. Lisäksi Bieberiltä kysyttiin, miksi hän piti aurinkolaseja sisätiloissa.

Justin Bieber niitti vastikään mainetta tahrivaa julkisuutta, kun hän hurjasteli Ferrarillaan lapsiperheiden suosimalla asuinalueella. Popparin uskolliset fanit intoutuivatkin puolustelemaan teinitähteä Twitterissä ja pian eräs räppäri otti syyn kaahailusta niskoilleen.