”1 500 aliensieppausta tapahtuu joka vuosi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset haluavat uneksia vieraista maista, tuntemattomista seuduista ja joskus jopa avaruuden asukeista. Julkisuuteen on tullut monia henkilöitä, jotka ovat väittäneet tulleensa alieneiden sieppaamiksi.

Nyt Ammach-niminen ryhmä väittää saavansa viisi puhelua ja 25 sähköpostiviestiä viikossa, jotka liittyvät kohtaamisiin avaruusolentojen kanssa. Tukiryhmä kertoo, että noin 1.500 aliensieppausta tapahtuu joka vuosi. Se järjestää puhelinpalvelun lisäksi ihmisille työpajoja, konferensseja ja tapaamisia.

– Monet ihmiset kohtaavat naureskelua, pilkkaamista ja eristäytymistä sen lisäksi, mitä he kokevat. Tarjoamme keskustelua ilman tuomitsemista, jolloin asioista voi puhua, kertoi ryhmän perustaja Joanne Summerscales Female First -sivustolle.